Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

manikur-mukorom-pedikur.hu – Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Jelen dokumentum tájékoztatást kíván adni az Ön személyes adatainak kezeléséről, és az azzal kapcsolatos jogairól, az Európai Unió szabályának (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete: GDPR – General Data Protection Regulation), és a hazai jogszabálynak (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a továbbiakban: Info tv.) megfelelően.


Jelen Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató összefoglalja a manikur-mukorom-pedikur.hu honlap kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát. A honlap látogató az adatok elküldésével kijelenti, hogy az általa küldött adatok a valóságnak megfelelnek.

1.
Az adatok kezelője és feldolgozója:

Szenyán Ildikó EV
Székhely/postázási cím:
1102. Budapest, Körösi Csoma Sándor út 21.
Elérhetőségek:
0-24-óráig a manikur-mukorom-pedikur.hu weboldalon keresztül
E-mail cím: info (kukac) manikur-mukorom-pedikur.hu
Telefonszám hétköznap 10-18 között: +36 20 9 344 154

2.
A kezelt adatok és érintettek köre:

A manikur-mukorom-pedikur.hu honlap látogatása során, anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, a látogatott oldalakat, egyéb böngésző beállításokat.

Az Uniós adatvédelmi rendelet (GDPR) értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal „cookie”-kat (sütiket) használ. A sütik olyan rövid, betűkből és számokból álló, veszélytelen kis adatfájlok, amelyeket az adott honlap első meglátogatásakor a webszerver küld meg a honlapot látogató böngészőjének, és amelyek a látogató böngészésre használt eszközén (számítógépén, telefonján, laptopján, tabletjén) adott érvényességi ideig tárolásra kerülnek, hogy egyszerűbbé tegye a honlap használatát. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az „Elfogadom” gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről a honlapra érkező minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatást kap.

3.
Az adatkezelés céljai:

– Google Analytics látogatottsági statisztika alapján a felhasználói szokások elemzése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget.

Személyes adatot harmadik személynek a manikur-mukorom-pedikur.hu honlap kezelője és feldolgozója nem továbbít, számára e-mailben vagy telefonon átadott személyes adatait csak az ügyfélkapcsolat befejezéséig tárolja, hírlevél küldésére előzetes hozzájárulás nélkül nem használja.

Személyes adatainak tárolásában kivételt képeznek azon adatok, amelyeket törvényi kötelezettség folytán tovább kell megőrizni. A kötelező adatkezelést a GDPR 6. cikk (1) bek. c) pontja, valamint az Info tv. 5. § (1) bek. b) pontja rendezi.

4.
A tárhely szolgáltató adatai:

Tárhelypark Kft.
1122 Budapest, Gaál József út 24.

5.
Szellemi tulajdon, szerzői jogok

A manikur-mukorom-pedikur.hu honlapon elérhető tartalom eltérő megjelölés vagy utalás hiányában Szenyán Ildikó és az esetlegesen hozzászólók szellemi alkotását, illetve szerzői jogvédelmet élvező művét képezi. A belső és a külső tartalom másolása, újrakiadása, módosítása, terjesztése, bemutatása, egyéb módon történő felhasználása kizárólag az érintett szerző(k) előzetes írásbeli engedélyével történhet.

A manikur-mukorom-pedikur.hu honlapon említett minden vállalat-, termék- vagy szolgáltatásnév csupán az azonosítást szolgálja, és a megfelelő tulajdonos védjegye.

6.
A manikur-mukorom-pedikur.hu honlapon található, más honlapra mutató hivatkozások

Előfordulhatnak külső linkek, hivatkozások más honlapokra, oldalakra. A manikur-mukorom-pedikur.hu honlap kezelője nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak jelen honlap saját oldalaira vonatkozik.

7.
Az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató egyoldalú módosítása

A manikur-mukorom-pedikur.hu honlap kezelője fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót bármikor egyoldalúan módosítsa. Az új, módosított Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató akkor lép hatályba, amikor azt a manikur-mukorom-pedikur.hu honlapon közzéteszik.

Hozzászólás lezárva!