Ajándékutalvány, ami Önnek is ajándék

Szeretné meglepni szeretteit? Különleges, természetes, egyedi, ötletes, praktikus, minőségi, értékes, felejthetetlen, örömteli ajándékot keres? Kitűnő meglepetés lehet egy Spa kézápolás-lábápolás ajándékutalvány, amely ráadásul Önnek is ajándékot jelent.

Számomra mindig nagy megtiszteltetés, és öröm, ha a szolgáltatásaimmal elégedettek a vendégeim, és ennek hangot is adnak, ismerőseiknek ajánlanak, vagy szeretteiket az általam végzett spa kézápolással, lábápolással lepik meg ajándékként.

Ajándék az ajándékozónak – csak mert én is szeretek ajándékozni! :-)
Amennyiben vendégemként spa kézápolás-lábápolás ajándékutalványt vásárol, a vásárlás értékének 10%-át jóváírom a következő manikűr-pedikűr kezelésénél.

Tárgyakkal sokszor nem kifejezhető tökéletes meglepetést keres a különleges alkalomra? Biztos siker, ha a jeles nap alkalmából a sablonos ajándékok helyett személyre szabott, kényeztető manikűr-pedikűr kezeléssel lepi meg családtagjait, barátait, ismerőseit. Ajándékozzon egészséget, szépséget, gondoskodást, élményt! A manikűr-pedikűr ajándékutalvány férfiaknak, nőknek, korosztálytól függetlenül, tetszőleges szolgáltatásra, és értékben rendelhető.

Névnapra, születésnapra, évfordulóra, karácsonyra, egyéb jeles alkalomra, vagy csak úgy remek ajándék lehet egy manikűr / pedikűr / gel lakkozás, vagy egy kényeztető kéz / lábápolás ajándékutalvány!

Próbálja ki Ön is egyénre szabott szolgáltatásaimat, igény esetén akár otthonában is (csak manikűr és pedikűr), és tartozzon családtagjaival együtt elégedett ügyfeleim táborába! Sok szeretettel és folyamatos akciókkal várom minden kedves régi és új Vendégemet!

Tekintse meg Árlista és Akciók oldalaim.

Mielőtt kezelésre jelentkezik, kérem, hogy olvassa el:
Házirend – Bejelentkezés – Késés – Lemondás

Előzetes időpont egyeztetés szükséges szolgáltatásaim igénybevételéhez!
Bejelentkezéseket CSAK telefonon, kijelzett számmal fogadok.

Hozzászólás lezárva!