Saját köröm megerősítése

Vékony, gyenge, puha, könnyen töredező a körme, nem tudja megnöveszteni, és a lakk is mindig lepattogzik róla? Ápolt, mindig szép kezekre, körmökre vágyik, de nem szeretne műkörmöket, mert a természetesség híve? Akkor Önnek kiváló megoldás a köröm erősítő zselé, illetve gel lakk. Gyenge lábkörmökre is ajánlom.

Számtalan oka lehet annak, hogy a körme ilyen tüneteket produkál: ásványi anyag-, illetve vitaminhiány, belgyógyászati probléma, vagy csak túl sokat van vízben, vegyszeres folyadékban a keze, (lába), esetleg túlreszelték,… és lehet örökletes is.

Mindenképpen érdemes a kiváltó okokat szakemberek segítségével kideríteni, és kezelni, ám ez nem megy egyik napról a másikra. Érthető igény, hogy addig is szeretne szép körmöket, amíg a azok természetes egyensúlya helyre nem áll.

A köröm megerősítése sokáig építő zselével és porcelánnal (akril) történt, de amióta forgalomba hozták a legújabb körömerősítőket, én bizony leginkább azokat használom. Az átlátszó, az enyhén tejes rózsaszínű, az átlátszó rózsaszín körömerősítő zselék, illetve a vitaminos, átlátszó köröm erősítő gel lakk ugyanolyan erősek, mint a hagyományos zselék. Kiváló tapadásúak, rendkívül rugalmasan követik a természetes köröm mozgását, mégis tartósak, és kíméletesen eltávolíthatóak.

Alkalmazhatóak sima lakk, vagy gel lakk alapjaként, vagy önmagukban is a természetes körömre, a köröm meghosszabbítása (építése) nélkül.

Használatukkal a saját köröm megerősödik, könnyebben is nő, beszakadás, töredezés nélkül, mivel védve van a fizikai és a vegyi hatásoktól. A körömerősítők eredményesen alkalmazhatóak problémás (pl. kanálköröm) körmökre is, illetve barázdált körmök felületkiegyenlítésére is. Gyenge lábkörmöknél ugyancsak sikeresen használhatók a körömerősítők.

Kiemelném, hogy a körömerősítő zselé vagy körömerősítő gel lakk nem képes megszüntetni a komolyabb kiváltó okokat, ilyen esetekben ideiglenesen csak a látható, sokszor kellemetlen tüneteket palástolja. Feltétlenül javaslom a megfelelő szakemberek felkeresését, illetve a rendszeres otthoni kéz és lábápolást is, amelyhez honlapomon tanácsokkal, tippekkel is szolgálok.

Kezeink és lábaink igazi mesterművek, fantasztikus munkát végeznek, ezért megérdemlik a figyelmet és a törődést. Forduljon hozzám bizalommal, ha szakszerű, biztonságos, kíméletes, és hatékony kéz és lábápolást, körömerősítést szeretne.

Ha tetszett a cikk, ossza meg másokkal is!

Hozzászólás lezárva!