Mobil manikűr pedikűr

Amikor házhoz megyek, és meglátnak a felszerelésemmel együtt, sokan csodálkoznak. Többször meg is kérdezték már poénosan, hogy: „Ide is költözik? 🙂 Aztán a kezelések alatt ők is felfedezik, hogy mindez nem véletlen.


Manikűr – pedikűr, gyógypedikűr, illetve kényeztető spa kéz és lábápolás kezeléseket végzek háznál – Budapest területén. Csak manikűr, gél lakkozás, körömszabályozás, komolyabb beavatkozás csak a szalonomban igényelhető! Nem létezik két egyforma helyszín, kéz vagy láb, ugyanolyan feladat. Mindig egyénre szabott kezelésre kell felkészülnöm, ezért valóban sok mindent viszek magammal, amikor házhoz megyek.

A profi csiszológép, a manikűr, pedikűr szerszámok, az egyszer használatos szikék és papírok, az eszköz és bőrfertőtlenítő szerek, a hordozható sterilizáló, a köröm és bőr puhítók mellett vérzéscsillapító, sebfertőtlenítő, sebkezelő gél, különböző kötszerek is megtalálhatóak a táskámban, mert jobb, ha van nálam, akkor is, amikor nem kell, mint amikor nincs nálam, pedig épp kellene.

Ezen kívül a köröm és a bőr ápolásához, kényeztetéséhez is viszek magammal ilyen-olyan „csodaszereket”, hogy teljes kezelést nyújthassak ügyfeleimnek a saját otthonukban is.

Lényeges, hogy az adott helyszínen biztonságos és kényelmes legyen a kezelés az ügyfelem és az én számomra is, ezért hordozható pedikűr széket és eszköztartókat is viszek magammal.

Így aztán amikor a kért helyszínen megjelenek, tényleg úgy nézek ki, mint aki épp költözik. 🙂

A telefonos időpont egyeztetés során átbeszéljük a nálam érdeklődővel, hogy milyen kezelést szeretne, és azt hány fő igényelné. A megbeszélés során, illetve a helyszínen azt is lényeges tudnom, hogy van-e olyan állapot, amelyre tekintettel kell lennem. Például mozgásában mennyire korlátozott, cukorbeteg-e, szed-e vérzéscsillapítót, nagyjából milyen állapotú kezekre, lábakra számíthatok, … mert a betegségek, a fizikai és mentális adottságok nagyban befolyásolják a kezeléseket.

Mindezek figyelembevételével elég változatos, hogy az igényelt kezelések mikor mennyi időt vesznek igénybe. Rugalmas vagyok egy bizonyos határig, mivel időráhagyással dolgozom, de a napi időbeosztásom ritkán teszi lehetővé, hogy a helyszínen más kezelést is végezzek, mint amit előzetesen megbeszéltünk.

Időnként hihetetlenül elhanyagolt kezek, lábak fogadnak, amit egyrészt több időbe telik rendbe hozni, másrészt a kezelés több fertőtlenítő és ápoló anyagot is igényel. Amikor egyes esetekben mindez még áldatlan környezeti állapotokkal is párosul, azt azért elég szomorú, és bizony van az a szint, ami egyáltalán nem tolerálható.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kénytelen vagyok ezúton is felhívni a figyelmet rá, hogy a mobil manikűr-pedikűr szolgáltatásom csak tiszta, kulturált környezetben, és önmaga tisztaságára is igényes ember számára vehető igénybe. Idős illetve beteg emberek nem minden esetben kapnak megfelelő és elegendő segítséget, ezért hamarabb romlik az állapotuk, sokszor visszafordíthatatlanul. 🙁 Fokozott figyelmet kívánnak, kívánnának a hozzátartozóktól, a gondozóktól!

Budapest elég nagy és forgalmas, komoly szervezést, időbeosztást igényel a mobil manikűr pedikűr szolgáltatásom fenntartása. A fent felsorolt felszerelésem miatt autóval közlekedem, és bizony sok helyszínen nagyon nehéz a parkolás, a legtöbb helyen pedig parkolási díjak is vannak. Ezen kívül sokan laknak olyan emeletes házakban, ahol nincs lift, ezért lépcsőjáró „banyatankkal” igyekszem megkönnyíteni az eszközeim lakásokba szállítását.

Hiába számolok fel a kezelési díjon felül kiszállási (és parkolási) díjat, pénzügyileg nézve mindez sokszor nem éri meg, mert míg 1 emberhez házhoz kimegyek, addig a szalonomban 2 embert tudnék ellátni. Számomra azonban nem ez a fő szempont (mert akkor egyáltalán járnék házhoz), de azért ezt is tekintetbe kell vennem az árképzésem során, és a fentebb felsoroltak miatt sem vállalok el minden kezelést helyszíni kiszállással.

A félreértések elkerülése végett a honlapomon megtalálhatóak az áraim, az éppen aktuális akcióim, de telefonon is minden esetben egyeztetjük. Visszaigazolást küldök ügyfeleimnek a megbeszélt dátumról és kezelésekről, számos esetben pedig külön emlékeztetőt is küldök 1 nappal előtte.

Háznál kiszállás esetén olyan emberek is igénybe vehetik manikűr, pedikűr, gyógypedikűr és kényeztető spa kéz és lábápolás szolgáltatásom, akik kevésbé mozgásképesek, vagy olyan otthoni elfoglaltságuk van, amely mellett nehezen tudnának a szalonomba eljutni. Sokan pedig ajándéknak, meglepetésnek szánják szeretteiknek az otthoni kezeléseket.

Szívesen járok házhoz, mert így számtalan lehetőségem van a gyakorlatban is alkalmazni a hivatásomhoz szükséges tudásom, és időnként „improvizálni”, a helyszínen adott lehetőségekhez alkalmazkodva. Csodás embereket, vidám és kevésbé vidám élettörténeteket, és sokféle kezet, lábat ismerek meg. Nem mellesleg az otthonokban élő gyerekek, macskák, kutyák is gondoskodnak róla, hogy változatos legyen a napom, és ne unatkozzak. 🙂 Az időbeosztásomhoz mérten velük is szívesen barátkozom, amennyire engedik.

Nem győzöm elégszer mondani és leírni: nem kell semmit szégyellni, „csak” kezeltetni… Az elmúlt évek alatt számtalan kezet, lábat láttam már, nem ijedek meg a nagy felelősséggel járó feladatoktól, szeretem a szakmai kihívásokat. 🙂 Amikor a munkám által könnyebbé, jobbá, szebbé válik valakinek a keze, lába, mindennapja, az számomra is nagyszerű érzés.

A leghatékonyabb reklám az elégedett ügyfél, ezért folyamatosan képezem magam, a mennyiség helyett továbbra is inkább a minőségre törekszem, és szívesen fogadom a visszajelzéseket, a jobbító ötleteket.

A rendszeres, szakértelemmel végzett manikűr és pedikűr segít megőrizni a kéz és a láb bőrének, körmeinek az egészségét, szépségét, a kényeztető spa kezelés pedig lelkileg is felfrissítő.

Próbálja ki Ön is egyénre szabott szolgáltatásaimat, igény esetén akár az otthonában is, és tartozzon családtagjaival együtt elégedett ügyfeleim táborába! Sok szeretettel és folyamatos akciókkal várom minden kedves régi és új Ügyfelemet!

Ha tetszett a cikk, ossza meg másokkal is!

Hozzászólás lezárva!