Cipőfertőtlenítés – a lába egészségéért

A zárt cipők, a csizmák, a munkavédelmi bakancsok nedves-meleg klímája sokaknál okoz lábizzadást, lábszagot, és mindez a bőr és körömgomba terjedésének is kedvez. A cukorbetegség, a legyengült immunrendszer is gombásodásra hajlamosít.

Számtalan, hatásos láb és körömgomba megszüntető kezelés létezik ma már, de mindez mégsem elég ahhoz, hogy lábunk újra egészségessé váljon, és az is maradjon. Eredménytelenné válik az alapos lábmosás, az otthoni körültekintő lábápolás is, ha közben a lábbelink továbbra is büdös és fertőzött. A lábbelink különböző kemikáliákkal való fertőtlenítése pedig nemcsak macerás, de nem is eléggé hatékony.

Válassza inkább a MediPed fertőtlenítő készülékét, amely biztonságosan és hatékonyan szagtalanítja, sterillé teszi a különböző lábbelik belsejét, a fertőtlenítő UV C fény segítségével. Nemcsak a lábszag megszüntetésében, de a láb és a köröm különféle gombás megbetegedéseinek megelőzésében, a visszafertőződés megakadályozásában is fontos szerepe van. A készülék a kellemetlen szagokért felelős baktériumok, gombák, vírusok 99,9 %-át klinikailag igazoltan elpusztítja.

Kérje a pedikűr, gyógypedikűr kezelése mellé a cipője, csizmája fertőtlenítését!

Amíg a lába megszépül, a cipője is higiénikussá, szagtalanná válik. Hozzon magával egy tiszta zoknit is, hogy azt is fertőtleníthessem a lábbelijével együtt.

Ha tetszett a cikk, ossza meg másokkal is!

Hozzászólás lezárva!