Blog házirend

A manikur-mukorom-pedikur.hu oldal tulajdonosa Szenyán Ildikó. A blogon elérhető tartalom eltérő megjelölés vagy utalás hiányában Szenyán Ildikó és az esetleges hozzászólók szellemi alkotását, illetve szerzői jogvédelmet élvező művét képezi. A belső és a külső tartalom másolása, újra kiadása, módosítása, terjesztése, bemutatása, egyéb módon történő felhasználása kizárólag az érintett szerző(k) előzetes írásbeli engedélyével történhet. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A blogon említett minden vállalat-, termék- vagy szolgáltatásnév csupán az azonosítást szolgálja, és a megfelelő tulajdonos védjegye.

A honlap látogatók személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató rendelkezik, mely elérhető a következő linken keresztül:

http://manikur-mukorom-pedikur.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato

Blogom a megszokással ellentétben magázódó hangnemben íródik, ettől függetlenül használatára a magyar internet etikett szabályai mérvadók.

A blog Vendékönyv-be regisztráció nélkül lehet hozzászólást írni, de a kommentek minden esetben moderálási sorba kerülnek, és a házirend szabályai szerint jelennek meg. A moderáció a lehető legrövidebb időt veszi igénybe (maximum 24 óra, – kivéve a hétvégék és az ünnepek), általában pár óra múlva látható a hozzászólása.

A blog magyar nyelvű, így a hozzászólás is csak magyarul engedélyezett, nyelvünk helyesírási, nyelvhelyességi szabályait betartva. Küldés előtt olvassa el és javítsa saját szövegét, ha kell. Minden esetben jelölje meg a forrást, ha az nem Ön, tartsa be a szerzői jogokat.

Szigorúan tilos durva, zaklató, obszcén, profán, rágalmazó, fenyegető, politikai, etnikai, vallási, mások személyiségi jogait sértő vagy a magyar jogszabályokba ütköző hozzászólásokat küldeni a blogra. Az ilyen hozzászólások azonnali törlést vonnak maguk után. Ha kritizál valamit, akkor azt tegye emberi hangnemben, építő jelleggel.

Privát természetű kommunikációra az email küldését vagy a telefont javaslom.

A saját honlap, blog reklámozása, vagy más, reklám célú spam ill. warez hozzászólások a moderálás során törlésre kerülnek.

Minden kommentező felelős a hozzászólásáért. Ezek valóságtartalmát nem áll módomban ellenőrizni, a mások által közzétett adatokért, képekért, szövegekért felelősséget nem vállalhatok.

Amennyiben olyan bejegyzésre bukkan, mely Ön szerint szerzői és/vagy egyéb jogokat sért, vagy más egyéb okból moderálásra szorulna, akkor szívesen veszem, ha e-mailben értesít.

Köszönöm.

Hozzászólás lezárva!