Férfi manikűr-pedikűr, mert ők is megérdemlik!

Egyre kevesebben gondolják úgy, hogy a manikűr és a pedikűr csak a nőknek jár, és férfiatlan kéz- és lábápoló szalonba járni. A férfiak keze és lába is személyre szabott, állandó gondoskodást igényel, a különböző, sokszor fájdalmas egészségügyi problémák kialakulásának megelőzésén, illetve kezelésén túl, esztétikai szempontból is.


Az aktív sport, a hobbi sporttevékenység, a súlygyarapodás, a betegségek, munkahelyi tevékenységek és viseletek nyomot hagynak a kezeken, lábakon, körmökön. Például a fizikai dolgozók, a túrázók bakancsa sokszor nem kényelmes, nem szellőzik, ami előbb-utóbb szagos lábizzadást, vastag bőrkeményedést, sarokrepedést, tyúkszemet, sérülést, benőtt körmöt, bőrgombát, körömgombát okozhat. A férfiak általában nem hordanak helyes orrú, magas sarkú cipellőket, a körömcsípővel helytelenül vágott körmük azért rendszeresen okoz fájdalmas meglepetéseket.

A kéz pedig mindig szem előtt van. Amikor a kézfej és a tenyér bőre érdes, kérges, a köröm körül tépett, rágcsált, száraz, repedezett, a köröm szakadozott, az látványnak sem szép, és az állandó disz-komfort érzésen kívül betegségek kialakulásához is vezet.

Tapasztalataim szerint általában először a hölgyek szoktak hozzám kezelésre jönni, majd elküldik a párjukat, fiaikat, apukájukat, nagypapájukat is. Házhoz járásnál pedig a férfi rokonok árgus szemekkel nézik végig a kezelést, és miután a nő nem halt bele, már ők is bátrabban adják át a kezüket, lábukat. 🙂

Szerencsére egyre több önként jelentkező férfinak van igénye kéz- és lábápolásra, és örömmel tapasztalják meg, hogy mennyire látványos, megkönnyebbülést okozó a változás.

Kedves Hölgytársaim!
Továbbra is számítok az Önök közreműködésére, küldjék hozzám szeretteiket.

Tisztelt Uram!
Fontos az összkép, az ápolt, rendezett külső igényességről árulkodik, és a férfiaknak is jár(na)!
Nézzen a kezeire és a lábaira! Ugye rájuk férne már egy karbantartás?!
Egyáltalán nem kínos egy hozzáértő idegennek is megmutatni.

A férfi manikűr-pedikűr is a bizalmon és az együttműködésen alapul, nem mindig egyszerű, de az eredmény mindig nagyszerű, és garantáltan jobb lesz a közérzete is. A kezelések mellett otthoni ápolási tanácsokkal is segítek, hogy sose kelljen takargatni kezeit és lábait.

Itt az idő, hogy az esetleges félelmet tettekre cserélje, ne szégyellje, inkább mihamarabb kezeltesse.

Lábaink, és kezeink is igazi mesterművek, fantasztikus munkát végeznek, ezért megérdemlik a figyelmet és a törődést. Forduljon hozzám bizalommal, ha szakszerű, biztonságos, kíméletes, hatékony, férfiakra szabott kéz és lábápolást szeretne.

Próbálja ki Ön is egyénre szabott szolgáltatásaimat, igény esetén akár az otthonában is, és tartozzon családtagjaival együtt elégedett ügyfeleim táborába! Sok szeretettel és folyamatos akciókkal várom minden kedves régi és új Ügyfelemet!

Ha tetszett a cikk, ossza meg másokkal is, hogy eljussak azokhoz az emberekhez, akiknek szükségük van rám!

Hozzászólás lezárva!