Gondoskodjon előre kezeiről és lábairól!

Kedves Vendégeim, leendő Ügyfeleim! Előzetes, telefonos időpont egyeztetés alapján dolgozom. Számomra is rossz érzés, ha valakit azért nem tudok korábban kezelésre fogadni, mert a naptáramban már nincs szabad időpontom. Célszerű előre gondolkodni, és mihamarabb időpontot foglalni.


Előfordulnak persze “SOS” helyzetek, amikor fontos a mihamarabbi kezelés. Ilyenkor igyekszem a lehető legrövidebb időn belül fogadni az ügyfelem, de minden egyéb esetben kérek mindenkit, hogy minimum 2-3 héttel előre jelentkezve gondoljon kezeire és lábaira.

A kezeinknek és a lábainknak sosincs szabadnapja, ezért megérdemlik a törődést és kényeztetést. A folyamatos igénybevétel hamar meglátszik rajtuk, és kellemetlen, fájó tünetekkel jelzik, ha elhanyagoljuk őket. Ezért egyéni adottságoktól függően, az otthoni ápolás mellett is igénylik a szakszerű manikűrt és a pedikűrt, a problémásabb kezek és lábak pedig kiemelt figyelmet követelnek.

Legyen bérelt helye, foglaljon új időpontot már a kezelése végén, gondoskodjon előre kezeiről, lábairól!

Telefonos időpont egyeztetés hétköznap 10-20 óráig lehetséges. Ha nem veszem fel a telefont, akkor épp elfoglalt vagyok, de visszahívok mindenkit, amennyiben a telefonszáma nem rejtett. Ezért ne a munkahelyi, hanem a saját, lehetőleg mobiltelefonszámáról hívjon.

Kora reggel vagy késő esti időpontban, hétvégén és ünnepnapokon pedig telefonálás helyett gondoljon arra, hogy nekem is jár a pihenés. Köszönöm.

Próbálja ki Ön is egyénre szabott szolgáltatásaimat, igény esetén akár otthonában is (csak manikűr és pedikűr), és tartozzon családtagjaival együtt elégedett ügyfeleim táborába! Sok szeretettel és folyamatos akciókkal várom minden kedves régi és új Vendégemet!

Mielőtt kezelésre jelentkezik, kérem, hogy olvassa el:
Házirend – Bejelentkezés – Késés – Lemondás

Lábaink, és kezeink is igazi mesterművek, fantasztikus munkát végeznek – ha időben és folyamatosan gondoskodunk ápolásukról. Forduljon hozzám bizalommal, ha szakszerű, biztonságos kéz és lábápolást, kíméletesen hatékony körömszabályozást, és körömszépítést szeretne.

Hozzászólás lezárva!