Gondoskodjon előre kezeiről és lábairól!

Kedves Vendégeim, leendő Ügyfeleim! Előzetes, telefonos időpont egyeztetés alapján dolgozom. Számomra is rossz érzés, ha valakit azért nem tudok korábban kezelésre fogadni, mert a naptáramban már nincs szabad időpontom. Célszerű előre gondolkodni, és mihamarabb időpontot foglalni.


Előfordulnak persze “SOS” helyzetek, amikor fontos a mihamarabbi kezelés. Ilyenkor igyekszem a lehető legrövidebb időn belül fogadni az ügyfelem, de minden egyéb esetben kérek mindenkit, hogy minimum 2-3 héttel előre jelentkezve gondoljon kezeire és lábaira.

A kezeinknek és a lábainknak sosincs szabadnapja, ezért megérdemlik a törődést és kényeztetést. A folyamatos igénybevétel hamar meglátszik rajtuk, és kellemetlen, fájó tünetekkel jelzik, ha elhanyagoljuk őket. Ezért egyéni adottságoktól függően, az otthoni ápolás mellett is igénylik a szakszerű manikűrt és a pedikűrt, a problémásabb kezek és lábak pedig kiemelt figyelmet követelnek.

Legyen bérelt helye, foglaljon új időpontot már a kezelése végén, gondoskodjon előre kezeiről, lábairól!

Telefonos időpont egyeztetés hétköznap 10-19 óráig lehetséges. Ha nem veszem fel a telefont, akkor épp elfoglalt vagyok, de visszahívok mindenkit, amennyiben a telefonszáma nem rejtett. Ezért ne a munkahelyi, hanem a saját, lehetőleg mobiltelefonszámáról hívjon.

Kora reggel vagy késő esti időpontban, hétvégén és ünnepnapokon pedig telefonálás helyett gondoljon arra, hogy nekem is jár a pihenés. Köszönöm.

Próbálja ki Ön is egyénre szabott szolgáltatásaimat, igény esetén akár otthonában is (csak manikűr-pedikűr-gyógypedikűr), és tartozzon családtagjaival együtt elégedett ügyfeleim táborába! Sok szeretettel és folyamatos akciókkal várom minden kedves régi és új Vendégemet!

Mielőtt kezelésre jelentkezik, kérem, hogy olvassa el:
Házirend – Bejelentkezés – Késés – Lemondás

Lábaink, és kezeink is igazi mesterművek, fantasztikus munkát végeznek – ha időben és folyamatosan gondoskodunk ápolásukról. Forduljon hozzám bizalommal, ha szakszerű, biztonságos kéz és lábápolást, kíméletesen hatékony körömszabályozást, és körömszépítést szeretne.

Hozzászólás lezárva!